Om Oss

Vi vill att du alltid ska känna dig välkommen för en avkopplande upplevelse i en fräsch och skön miljö. För du och ditt välmående är viktigt för oss.

20 års erfarenhet i skönhetsbranschen

På Samklinik finns en erfaren och välutbildad grupp av specialister med specialistkompetens. Utmärkande för oss är att alla våra experter har en bred och lång erfarenhet inom skönhets branschen. 

Vi brinner för hudvård som verkligen gör skillnad​

Vi vill hjälpa dig som tycker att en frisk och vacker hy är en självklarhet, yngre som äldre, kvinna eller man!

Om du letar efter en klinik som kan erbjuda dig välgörande behandlingar från topp till tå, i trivsam och lugn miljö, så har du verkligen hittat rätt! Vi har varit verksamma sedan 2001, behandlingsutbudet är stort och här är du alltid garanterad professionella behandlingar utförda av välutbildade terapeuter.

ERBJUDANDE

20%

Rabatt På Alla Behandlingar

Höst & Vinter 2020

Lyxig & djuprengörande ansiktsbehandling

Bli av med ålderstecken, solskadeförändringar och släta ut linjer i ansiktet. Ett erbjudande som även ger huden en ungdomlig elasticitet, spänst och lyster.

Vad som sägs om Samklinik

Man känner sig alltid välkommen hos Samklinik och har man funderingar över behandlingar så är de där med tips och råd! Mkt professionella!” – Jenny B.

Vänlig, trevlig mottagande så att jag känner mig trygg. Lyssnar och vet precis vad som är bäst. Fin och lugn miljö så jag kan slappna av.” –Maria G.

Besökt ett antal behandlare och Petra är i särklass den bästa. Det här var min 5:e behandling och samtliga har varit outstanding.-Nafise