Microneedling

En avancerad behandling som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt

Microneedling i Stockholm

Behandlingen består av smärtfri nålning av vävnaden med hjälp av extremt tunna nålar av titanium. När nålarna penetrerar vävnaden skapas tusentals små kanaler som stimulerar huden till reparation samtidigt som kollagenproduktion och återskapandet av nya hudceller frigörs och ger ökad tillväxt av collagen. Microneedling är mycket bra för behandling av rynkor, celluliter, bristningar och acne ärr.

ERBJUDANDE

20%

Rabatt På Alla Behandlingar

Höst & Vinter 2020

Vi hjälper dig att få vacker och slät hud

Istället för att betala för dyra laserbehandlingar på kliniker kan du göra samma jobb till en bråkdel av kostnaden med kortare läkningstid.

Effektiv hudföryngrande behandling

Microneedling med vitamincocktail är en perfekt behandling om du vill ha en ungdomligare hud med jämn ton, mer fukt och lyster.

Microneedling under ögonen

Microneedling hjälper med att reducera finare linjer runt ögonen, men fungerar även bra mot problem som påsar och mörka ringar under ögonen. Samt ger denna behandling en ökad spänst och lyster i huden.

Microneedling ansikte

Med Vitamincocktail i kombination med Microneedling stimuleras huden inifrån utan att förändra form och uttryck, hudens känns fastare, mer återfuktad och mer strålande.

20 års erfarenhet i skönhetsbranschen

På Samklinik finns en erfaren och välutbildad grupp av specialister med specialistkompetens. Utmärkande för oss är att alla våra experter har en bred och lång erfarenhet inom skönhets branschen. 

Vad som sägs om Samklinik

Man känner sig alltid välkommen hos Samklinik och har man funderingar över behandlingar så är de där med tips och råd! Mkt professionella!” – Jenny B.

Vänlig, trevlig mottagande så att jag känner mig trygg. Lyssnar och vet precis vad som är bäst. Fin och lugn miljö så jag kan slappna av.” –Maria G.

Besökt ett antal behandlare och Petra är i särklass den bästa. Det här var min 5:e behandling och samtliga har varit outstanding.-Nafise

kostnadsfri

Konsultation

Vi alltid rekommenderar att du bokar en kostnadsfri konsultation innan din första behandling.