Mesoterapi

Friskare hud med naturlig fuktighet, lyft och spänst

Mesoterapi i Stockholm

Mikroinjektioner i ansiktet för att uppnå vackrare, friskare hud och återställa hudens balans med hjälp av naturell element, vitaminer som främst / A-B-C /, mineraler och hyaluronsyra. Genom ytliga injektioner tillförs små mängder av den vitaliserande vitamincocktailen i huden och stimulerar cellförnyelse.

ERBJUDANDE

20%

Rabatt På Alla Behandlingar

Höst & Vinter 2020

Vi hjälper dig att få vacker och slät hud

Istället för att betala för dyra laserbehandlingar på kliniker kan du göra samma jobb till en bråkdel av kostnaden med kortare läkningstid.

Effektiv hudföryngrande behandling

Mesoterapi är en icke-kirurgisk behandling som kommer ge en fräschare och även en mer ungdomlig ansiktsresultat. Den här metoden är för att producera mer kollagen för att bekämpa tecken på åldrad hud. Detta ger näring, reparation och föryngring av huden. Den används i huvudsak på ansikte, hals, dekolletage och rygg . 

Mesoterapi mot håravfall

Behandlingen främjar hårväxt genom att återuppliva hårsäckarna som är i vilofasen och stimulerar cirkulationen i hårbotten. Densiteten och tjockleken av håret ökar, hårbotten återfuktas och får den näring som behövs för att främja ny hårväxt samt minska håravfall.

Behandlings område

Syftet är att stimulera huden för ett mer livligt och även behandla det oönskade området för ett finare resultat. Metoden kan även användas för behandling mot celluliter, rosacea, acne,uttorkning, rynkor, linjer men även för personer med obalanserad eller blandad hy.

20 års erfarenhet i skönhetsbranschen

På Samklinik finns en erfaren och välutbildad grupp av specialister med specialistkompetens. Utmärkande för oss är att alla våra experter har en bred och lång erfarenhet inom skönhets branschen. 

Vad som sägs om Samklinik

Man känner sig alltid välkommen hos Samklinik och har man funderingar över behandlingar så är de där med tips och råd! Mkt professionella!” – Jenny B.

Vänlig, trevlig mottagande så att jag känner mig trygg. Lyssnar och vet precis vad som är bäst. Fin och lugn miljö så jag kan slappna av.” –Maria G.

Besökt ett antal behandlare och Petra är i särklass den bästa. Det här var min 5:e behandling och samtliga har varit outstanding.-Nafise

kostnadsfri

Konsultation

Vi alltid rekommenderar att du bokar en kostnadsfri konsultation innan din första behandling.