Fillers

Säkra fillers injektionsbehandlingar med snyggt, hållbart resultat

Fillers med fokus på naturliga resultat

Fillers är effektivt mot rynkor och linjer i ansiktet, mörka ringar under ögonen (tear trough), utfyllnad och konturering av kindben, käklinje och kinder, konturering  och korrigering av näsa, läppförstoring och läppkonturering samt korrigering av acneärr.

ERBJUDANDE

20%

Rabatt På Alla Behandlingar

Höst & Vinter 2020

Ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende

Fillers föryngrar, skulpterar & ger din hud lyster. Boka kostnadsfri konsultation för behandling med filler i Stockholm

En behandling med omedelbara resultat

Fillers fyller ut och formar huden inifrån och gelen som används innehåller ämnen som liknar kroppens egen hyaluronsyra, vilket binder fukt och skapar spänst i huden. Behandlingar med fillers fungerar också effektivt för att skulptera och konturera områden i ansiktet men även för att motverka ålderstecken och släta ut huden på önskade platser.

Läppförstoring med Fillers

Få vackra, naturliga och mjuka läppar. Här fokuserar vi på att skapa ett snyggt och önskat resultat. Med fillers skapar vi volym, kontur samt korrigering av asymmetri.

Ansiktskonturering med Fillers

Vi har stor erfarenhet, kunskap och kompetens av ansiktskonturering, dvs skulptering med fillers, hur man förändrar eller återfår drag med hjälp av injektionsbehandling. 

Få bort rynkor runt munnen med Fillers

Man kan effektivt och snabbt reducera linjer och rynkor runt munnen med en injektionsbehandling med fillers, i vissa fall gör man en kombinationsbehandling med injektion av botulinumtoxin.

Fillers mot nasolabiala veck

Med fillers fyller du ut och dämpar vecken vilket gör att du både ser yngre, piggare och gladare ut. Genom en injektionsbehandling med fillers återställer man volymen, i detta fall på sidan mellan näsa och mun.

20 års erfarenhet i skönhetsbranschen

På Samklinik finns en erfaren och välutbildad grupp av specialister med specialistkompetens. Utmärkande för oss är att alla våra experter har en bred och lång erfarenhet inom skönhets branschen. 

Vad som sägs om Samklinik

Man känner sig alltid välkommen hos Samklinik och har man funderingar över behandlingar så är de där med tips och råd! Mkt professionella!” – Jenny B.

Vänlig, trevlig mottagande så att jag känner mig trygg. Lyssnar och vet precis vad som är bäst. Fin och lugn miljö så jag kan slappna av.” –Maria G.

Besökt ett antal behandlare och Petra är i särklass den bästa. Det här var min 5:e behandling och samtliga har varit outstanding.-Nafise

kostnadsfri

Konsultation

Vi alltid rekommenderar att du bokar en kostnadsfri konsultation innan din första behandling.