Ansiktsbehandling

Välj bland en rengörande ansiktskur eller en hudföryngrande Aha syrabehandling

Klassisk Ansiktsbehandling

En klassisk ansiktsbehandling består av flera steg. Det börjar med rengöring, peeling och portömning för att göra din hud ren på djupet. Därefter får du en avslappnande och stärkande massage med aromatiska oljor. Det hela avslutas med ansiktsmask och en välgörande ansiktscreme som tillför mycket fukt. Allt med naturliga hudvårdsprodukter anpassade för din hudtyp.

ERBJUDANDE

20%

Rabatt På Alla Behandlingar

Höst & Vinter 2020

Lyxig & djuprengörande ansiktsbehandling

Bli av med ålderstecken, solskadeförändringar och släta ut linjer i ansiktet. Ett erbjudande som även ger huden en ungdomlig elasticitet, spänst och lyster.

Avslappnande Ansiktsbehandling

För dig som behöver koppla av och samtidigt mjukgöra huden. Här lägger vi vikten på ditt välbefinnande. I behandlingen ingår rengöring, peeling, brynplock, massage samt avslutande mask. Produkterna anpassas efter hudens behov.

Ansiktsbehandling AHA

AHA-syror har effekt mot akne samt en blekande effekt på pigmentfläckar. Passar dig med akne, pormaskar, rynkor, pigmenteringar, glåmig hud med mera.+ Just nu ingår lätt brynformning i behandlingen!

Ansiktsbehandling VITAMIN C

En boost med C-vitamin som ger huden en riktig energikick och fantastiskt lyster! C-vitamin har även effekt på bildandet av kollagen i huden vilket har stor betydelse för hudens spänst.

Ansiktslyft med Termisk RF

 Med Thermage RF blir huden blir uppstramad, rynkor och djupa veck reduceras. Du kan uppnå ett ansiktslyft utan kirurgi och ansiktets konturer återfår sina former. Noggrant kontrollerad RF energi skickas direkt ner till ett specifikt djup i huden med minimalt invasiva mikronålar. Passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om. 

Ansiktslyft med Mini HIFU

HIFU, (High Intensity Focused Ultrasound) är ett alternativ till traditionell kirurgisk ansiktslyftning. Den stramar och lyfter ansiktshuden. HIFU erbjuder ett naturligt hudåtstramning med hjälp av fokuserad ultraljudsenergi som stimulerar egen kollagen produktion. Vi använder oss av den senaste HIFU teknology.

20 års erfarenhet i skönhetsbranschen

På Samklinik finns en erfaren och välutbildad grupp av specialister med specialistkompetens. Utmärkande för oss är att alla våra experter har en bred och lång erfarenhet inom skönhets branschen. 

Vad som sägs om Samklinik

Man känner sig alltid välkommen hos Samklinik och har man funderingar över behandlingar så är de där med tips och råd! Mkt professionella!” – Jenny B.

Vänlig, trevlig mottagande så att jag känner mig trygg. Lyssnar och vet precis vad som är bäst. Fin och lugn miljö så jag kan slappna av.” –Maria G.

Besökt ett antal behandlare och Petra är i särklass den bästa. Det här var min 5:e behandling och samtliga har varit outstanding.-Nafise

kostnadsfri

Konsultation

Vi alltid rekommenderar att du bokar en kostnadsfri konsultation innan din första behandling.