Akupunktinbäddning

Stick dig smalare – akupunktur dämpar aptiten

Inbäddnings terapi

Har du alltför god aptit eller äter du normalt men väger ändå för mycket? Då kan akupunktinbäddning hjälpa dig att bli av med ungefär tre till åtta kilo i månaden, ibland ännu mer om du själv också hjälper till med kost och träning.

ERBJUDANDE

20%

Rabatt På Alla Behandlingar

Höst & Vinter 2020

Bädda in linjen för att gå ner i vikt

Snabba upp ämnesomsättningen för att bränna fett effektivt och undvika onödig hunger med Akupunktinbäddning hos Samklinik

Inbäddning av akupunkt för att gå ner i vikt

Övervikt har ofta många orsaker och det börjar ofta med stress, brist på motion och dålig matsmältning i vissa fall . Akupunktinbäddning hjälper på många områden samtidigt – aptiten normaliseras så att du kommer att äta mindre, matsmältningen förbättras så att du har mer energi och ökad lust att träna och röra dig, storleken på magsäcken regleras och dess ytskikt stärks.

Behandlingstid

Behandlingstid beror dels på din fysiska status men också på hur mycket du hjälper till själv. Hur många behandlingar som behövs är omöjligt att avgöra då skillnaden mellan olika personer är mycket stor.

Behandlingsplan

Eftersom dina besvär är unika för dig skapas alltid en individuell behandlingsplan för just dina åkommor. Därför görs en noggrann genomgång av hälsotillstånd, livsstil och matvanor innan behandlingsstart.

20 års erfarenhet i skönhetsbranschen

På Samklinik finns en erfaren och välutbildad grupp av specialister med specialistkompetens. Utmärkande för oss är att alla våra experter har en bred och lång erfarenhet inom skönhets branschen. 

Vad som sägs om Samklinik

Man känner sig alltid välkommen hos Samklinik och har man funderingar över behandlingar så är de där med tips och råd! Mkt professionella!” – Jenny B.

Vänlig, trevlig mottagande så att jag känner mig trygg. Lyssnar och vet precis vad som är bäst. Fin och lugn miljö så jag kan slappna av.” –Maria G.

Besökt ett antal behandlare och Petra är i särklass den bästa. Det här var min 5:e behandling och samtliga har varit outstanding.-Nafise

kostnadsfri

Konsultation

Vi alltid rekommenderar att du bokar en kostnadsfri konsultation innan din första behandling.